”Vargforskningen” serverar sedan fyrtio år grova falsarier om vargarna i Nordeuropa. Dessa har blivit helt accepterade som ”vetenskaplig fakta” av den politiska och byråkratiska eliten. De som har försökt att påtala dessa falsarierna, har inte ansetts trovärdiga och har helt nonchalerats. Europa har fått en ny gud, Vargguden.

Kaj Granlund gick i kraft av sin indignation över detta och sitt intellekt till grunden med vargfrågan och sammanställde sina rön i denna bok. Han studerade bl.a. ryska vargforskares beskrivningar av vargens utseende och beteende och historikers redogörelser över vad vargen betydde för människan i gångna tider. Hans matematiska vetande och kunnande har gjort det möjligt för honom att sätta sig in i DNA-tekniken och analysera den typ av DNA-profileringar som används för att bestämma om ett djur är varg eller varg/hundhybrid. Han redogör på ett lättfattligt sätt varför dessa är vetenskapligt värdelösa.

Kaj Granlund har lagt ner ett enastående arbete på boken och framlägger obestridliga fakta. Han ställer därmed de ”forskare” och de ämbetsmän som har gjort karriär som Varggudens prästerskap vid skampålen.

Magnus Hagelstam

Im Preis ist Porto und Verpackung inbegriffen. Priority innerhalbs Europa und Economy für lieferung zu Russland, USA und Kanada.


Leierung innerhalbs Europa: 2-3 Tage. leferung zu Russland, USA und Kanada: 10-15 Tage.


ISBN 978‐952‐93‐5499‐3

Der Inhalt

Anzahl der Seiten: 208
Anzahl der Bilder: Mehr als 164 Vollfarbe
Größe: A5, 148 x 210 mm
Gewicht: 380 gr
Farbe: Vollfarbe
Papier: G-Print 100 g/m2

Buchumschlag

Taschenbuch
Papier: 250 g Ensocoat g/m2
Farbe: Vollfarbe
Hersteller
Wir Akzeptieren