VARGENS EUROPA

Vargens Europa on kirja sudesta ja sudenkaltaisista villieläimistä Euroopasta. Se kertoo pedosta, joka vuosituhansien ajan on terrorisoinut ihmisiä kaikkialla, missä sen on annettu elää. Se kertoo kuinka luonnosta vieraantunut nykyihminen omassa yksinkertaisuudessaan yrittää ylläpitää luonnon monimuotoisuutta korvaamalla sudet koirilla.

Kirjassa kuvataan susi sellaisena kuin se tiedekirjallisuudessa on dokumentoitu, ei sellaisena kuin me sen haluaisimme nähdä. Saamme lukea luontomme tehokkaimmasta tappokoneesta, joka ei kaihda perillisensä ja kilpailijansa syöntiä. Susilaumasta, jonka sisäinen rakenne perustuu raakaan voimaan eikä jäsenten väliseen solidarisuuteen.

Kirja julkaistaan mahdollisesti suomenkielisenä talvella 2016. Ruotsinkielinen versio löytyy nettikaupasta hintaan 18 € + toimituskulut 4,40 € Suomessa. Muualla Eurooppaan toimituskulut ovat 5,20 €. Kirja on myös ostettavissa verkkokaupasta www.amazon.com sekä Adlibris kirjakaupasta

Syksyn 2015 aikana kirja tullaan julkaisemaan saksaksi Keski-Eurooppaa varten sekä myöhemmin englanniksi Yhdysvaltoja varten. Suomenkielisenä se julkaistaan vuoden 2016 alkupuolella.